7 Haziran 2018 Perşembe

FUTBOL DÜNYASI BU KADINI KONUŞUYOR…

Adı Lorrein Bruijn. Hollandalı, genç ve güzel. Lakabı "Futbolun rüya kadını"... (Dream Woman)



Doğaüstü bir yeteneğe sahip olduğu iddia edilen Hollandalı genç kadın, geçtiğimiz günlerde oynanan Real Madrid – Liverpool Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi, yayınladığı videoyla spor dünyasını şaşkına çevirdi. Ne Mohammad Salah, ne Cristiano Ronaldo… Lorreine ne dediyse o oldu. 


Maçın skorunu, maçta yaşanacak birtakım olayları ve kimin şampiyon olacağı ile ilgili yaptığı tahminlerin tamamı doğru çıkınca tüm dünyada merak konusu oldu ve “Futbolun rüya kadını” lakabını aldı.

Dünyanın en ünlü futbol otoriterini bile şaşkına çeviren Loren'in sırrı rüyalarında gizli...

Ahtapot Paul, Papağan Mani, Kör kedi Akiles ve şimdi de Rüya Kadın Lorreine.

Ailesi Lorrenie’nin altıncı hislerinin çok kuvvetli olduğunu ve onun çok özel bir insan olduğunu söylüyorlar. Kendisinin zaman zaman uykusunda konuştuğunu. Özellikle çocukken rüyasında birileriyle iletişim kurduğunu bildiklerini söylediler. Ancak son günlerde futbol ile ilgili gördüğü rüyalar ve sonrasında yaşananlarla ilgili çok şaşkın olduklarını eklediler. 

Öte yandan rüyasında gördüğü her şey doğru çıkan Rüya Kadının yakında başlayacak dünya kupası şampiyonası ile ilgili tahminde bulunup bulunmayacağı şimdiden büyük merak konusu.




                            https://vimeo.com/272160496

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder