7 Şubat 2018 Çarşamba

ÖZEL GÜNLERİN EN POPÜLER HEDİYESİ ”ESTETİK”


 Sevgililer günü, doğum günü, düğün, nişan gibi özel günlerin en popüler hediyeleri arasında estetik ve saç ekimi de girdi. 

Konu ile ilgili bilgi aldığımız sac ekim merkezi yöneticisi Songül Alcı, ”Artık herkes kalıcı güzellikten yana. İyi görünmek bir statü ve prestij sembolü oldu. Her şeyden önemlisi insanlar kendilerini iyi hissettiklerini söylüyorlar” dedi.

Özel günlerde en popüler hediye oldu.
Özel günlerde insanların birbirine estetik hediye ettiğini vurgulayan Alcı,” Yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü, düğün, nişan gibi merasimlerde insanlar birbirlerine estetik hediye ediyor. Sevgililer gününe sayılı günler kala sevgililer sürpriz randevu alıyor. Hatta çok ilginç anneler oğullarını tutup sac ekimi için getiriyor. Erkeklerde trend hala saç ekimi ile açık ara önde. Gür sac modasının da bunda etkisi olduğu düşüncesindeyim” şeklinde konuştu. 

Düğün sezonuna altı ay kala saç ektirmek gerekiyor.

Düğün öncesi hazırlıklarının olmazsa olmazlarından birinin de saç ekimi olduğuna değinen Songül Alcı,” Düğün hazırlıklarında eskiden gelinlik, damatlık, ayakkabı, aksesuar, kuaför seçimi gibi telaşlar vardı. Ama son yıllarda buna saç ekimi de eklendi. Hatta olmazsa olmazlardan biri oldu. Çiftler o özel günde mükemmel görünmek istiyor. Erkekler saç ektiriyor, sakal bıyık ektiriyor ya da yoğunlaştırma işlemleri yaptırıyor. Sağlıklı saçlar için saça uygulanan PRP işlemleri de trendler arasında. Ondan sonra gerekirse estetik müdahaleler yaptırıyor. Kadınlar da kalın kaş modası ile daha belirgin ve doğal kaşlara sahip olmak için kaş ektiriyor. Bazen alın daraltma işlemleri isteniyor. Bunun için çiftlerin düğünden en az altı ay önce işlemlerini yaptırmaları gerekiyor” dedi.


Düğünde mükemmel görünmek için sihirli dokunuşlar.



Düğün öncesi yapılan estetik müdahalelerle ilgili bilgi aldığımız Estetik, Rekonstrüktif ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Başterzi,” Düğün öncesi kırışıkları gidermek ve cilt gençleştirmek adına lazer uygulamaları da dahil pek çok yöntem uygulanıyor. Burun estetiği hala çok revaçta onu vücut şekillendirme takip ediyor. Ancak özellikle burun ameliyatları için düğünden en az altı ay önce işlemin yapılması önemli. Çünkü bu süre zarfında şişlikler giderilip burun şekli oturuyor” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder